If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Помогнете ми при избор на 159 TI vs BMW 530xd и Ауди А6 3.0 quattro
Егати алтернативата от 15 на 33 евра А най-голямата трагедия е, че пак 159 ми харесва повече. Явно съм болен мозък, ама такива БМВ-та с лопата да ги ринеш по светофарите ..
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Егати алтернативата от 15 на 33 евра А най-голямата трагедия е, че пак 159 ми харесва повече. Явно съм болен мозък, ама такива БМВ-та с лопата да ги ринеш по светофарите ..
Да, вярно е, алфата е по-красива. Но до тук. Няма нищо повече, а всичко друго е назад.
Е да, и е по-евтина. Ако беше на цената на БМВ-то повярвай, че 80% от този форум ще изчезне
Да, вярно е, алфата е по-красива. Но до тук. Няма нищо повече, а всичко друго е назад.
Е да, и е по-евтина. Ако беше на цената на БМВ-то повярвай, че 80% от този форум ще изчезне
Аз при една и съща цена, вземам 159-ката без да се замисля дори.
Точно тази тройка, освен, че по-бЪрже бега, не виждам с какво друго ще ме привлече и какви са и предимствата.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Има,има,седи много повече на пътя,освен тва за другите 15 евра,спокойно ще си я поддържаш примерно 7-8 години,ама и за БМВ-то ще дадеш толкова,ако не и повече,и кво стана,след 7-8 години,Алфата ще ти е излезнала 30 евра а БМВ-то 50..........
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Да де ама за 33 евра ще изкоча със най-нарязаната Жулиета или Брера, че даже може и да са нови от магазина, не съм им гледал цените .. И по светофарите ще ме гледат нон стоп от десетина БМВ-та като натровени с шоколадови бонбони
Да де ама за 33 евра ще изкоча със най-нарязаната Жулиета или Брера, че даже може и да са нови от магазина, не съм им гледал цените .. И по светофарите ще ме гледат нон стоп от десетина БМВ-та като натровени с шоколадови бонбони
Ти не мислиш ли, че повечето потребители тук,поради същите причини като твоите карат талянски автомобили,да го ева и 530-ките и т.н.........Нали сме секта и си помагаме,евтинко части,безплатни съвети -така си е ............:
Тогава, каква е целта на темата?
Ziko да купува '159' и готово
Има,има,седи много повече на пътя,освен тва за другите 15 евра,спокойно ще си я поддържаш примерно 7-8 години,ама и за БМВ-то ще дадеш толкова,ако не и повече,и кво стана,след 7-8 години,Алфата ще ти е излезнала 30 евра а БМВ-то 50..........
Да, стои на пътя, ама и БМВ-то стои на пътя.
От филмчето, което пусна се вижда, че и двете коли са реално еднакви.
Ама аз казах за цената, че ако цената на Алфа и на БМВ беше една и съща, то 80% от хората тук нямаше да бъдат тук.
А защо ще те гледат? От завист ли, от какво...?
Повярвай, че тия, които са си купили втора употреба БМВ на цената на нова Алфа въобще няма да му пука в каква каляска си се качил
---------- Post added at 16:43 ---------- Previous post was at 16:34 ----------
Да, стои на пътя, ама и БМВ-то стои на пътя.
От филмчето, което пусна се вижда, че и двете коли са реално еднакви.
0-100 - 5,8
Напълно прав си!
Не оспорвам, че е по бърза бегачка/много мразя тази дума/, но аз малко полудЕвам като видя жулито и като екстериор и като интериор, а като знам, че е и бензиново турбо агрегатче и забравям за всичко останало. Тази секунда не ме интересува грам, ама грам.
159-ката стъпва на по-широчко. Някак си е по тежичка, за мен тройката е каручка, впрегната с цял табун коне, но си остава каручка.
Добре бе мен, хубаво ти е БМВ-то, но просто е конфекция, това ти обяснявам. Иначе за вървенето вървят .. Като го гледаш на място си е една 3-ка, като почнеш да въртиш гуми става селско, абе никак не става
Добре де, според вас, защо Зико изобщо пита за 'БМВ'?
Дали пък НА НЕГО не му харесва все нещо в 'БМВ', та да го включва в списъка?
Продължавате да си излагате личните предпочитания, а темата е за самите коли, не за личния ни избор!
Добре де, според вас, защо Зико изобщо пита за 'БМВ'?
Дали пък НА НЕГО не му харесва все нещо в 'БМВ', та да го включва в списъка?
Продължавате да си излагате личните предпочитания, а темата е за самите коли, не за личния ни избор!
Да, но харесването е нещо разностранно, то не е нещо еднозначно, както и определението "по-добра". В кое по-добра?
За мен Алфата е по-добрата кола и мисля, че обясних защо.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Напълно прав си!
Не оспорвам, че е по бърза бегачка/много мразя тази дума/, но аз малко полудЕвам като видя жулито и като екстериор и като интериор, а като знам, че е и бензиново турбо агрегатче и забравям за всичко останало. Тази секунда не ме интересува грам, ама грам.
159-ката стъпва на по-широчко. Някак си е по тежичка, за мен тройката е каручка, впрегната с цял табун коне, но си остава каручка.
А ти си извратен да кажеш, че Жулиетата е готина.
159-ката е невероятна. Спор няма. Да я галиш по шевовете на седалката и да й говориш по цял ден - ейй ще те скъсам.
Ама да ми съберат предница на Гранде Пунто, вътре да сложат таблото като на новото Браво и някой да каже, че това е Алфа? А стига бе.
Comment